URANÜS BOĞA BURCUNDA 2018 / 2026 ya Dair

uranus taurus ile ilgili görsel sonucu

URANÜS BOĞA BURCUNDA 2018 / 2026 ya Dair
Değeli Dostlar ;
Pluto transitleri ile birlikte değerlendirdiğim Bazı öngörülerim ;Misafir / ev sahibi dönemi, Dostlar / kardeşler dönemi bitebilir.Tanrı sevgisi köreltilmeye ve nesillerin anne ve babalarına kötü davranmaya başlayacağı bir zaman dilimi olabilir. Tüm saygılar, kötü ve adaletsiz davrananlara yöneltilebilir. Ancak aynı zamanda Para Baronlarının da sonu gelebilir . Savaşlar ın asker gücü ile yapılması son bulabilir . Bunun yerine artık daha teknolojik ve ekonomik savaşlar söz konusu olacaktır . Diğer yandan ilerleyen zamanlarda ülke olarak profesyonel askerliğe geçiş ve zorunlu askerliğin tamamen kaldırılması öncesi bedelli askerlik söz konusu olabilir. Para piyasalarında iniş , çıkışlar , dış müdaheleler , tarım / kooperatif de yerel tohum un önemi anlaşılıp üretim teşvik primleri ile taçlandırılabilir. Yerel tohum ehlileştirilebilir .
Uranüs Boğa burcunda getireceği en etkin ana başlıklardan bir tanesinin, yin yang(eril , dişil )dengesinin bozulacağı yönünde olacağından bahsetmiştim. Herkes etrafında neredeyse erkeklerin bir çoğunun kadın, kadınların ise artık erkek gibi hareket edeceğini görecek . Hatta sanki bu da normal bir şeymiş gibi dayatılacak. Toplum normları, kalıplaşmış fikirler, kök salmış sözde gelenekler yerle bir olacak . Tradisyonelliğin getirdiği sistemler , Uranüs ün rüzgarı ile birlikte değişmek zorunda kalacak . Uranüs e direnmek mümkün değildir . Diğer yandan , alışverişin, para nın daha teknolojik sistemde aktığına hatta / e-ticaretin yayılacağına tanıklık edeceğiz .
Doğum haritanız Uranüs Boğa sürecini nasıl destekliyorsa ona göre yorumlanacaktır . Dolayısıyla bu süreci bazıları porselen dükkanına bir boğanın girmesi olarak düşünebilir .
Onur Güven
Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, yazı

Yorumlar

Popüler Yayınlar