Pre Natal

Ä°lgili resim

Pre Natal haritanızda hangi burç yoğunluğu varsa sizin asıl - esas nüveniz o burçtur. Örneğin , Pre nataldeki, Güneş, Ay ve Yükselen burcunuz sizin natal haritanızdaki yapı gibidir. Harmanlanmıştır.
Diyelim ki , Pre natal de , Balık, Yengeç, Başak gibi burçların yoğunluğu sizde fazla ... Siz, dışarıdaki enerjiyi sünger gibi emen , kolay etki altında kalan ve bundan dolayı eklemleri zaman zaman tutulan, hasta olan , psikosomatik olarak da kolay rahatsızlanabilen , nazar eşiği ve yıldızıl gücü düşük ve aynı zamanda ruhsal olarak aşkınlık arayan, uyum arayan , mistik bir insan olabilirsiniz.
Böyle bir tabiata sahip olan insanlarda genellikle ' KA ' beden zayıf , RA' şuursal beden güçlü olur. Bu tarz insanların hayatları KA ile RA yı dengelemek için çaba göstermeleri gerekir. Vücuda kuvvet veren, kan, demir değerlerini yükselten egzersizler yapmaları gerekir. Pitta seviyeleri de düşüktür. Et ve haftada bir kırmızı şarap (resveratrol) tüketmeleri, yeşil sebzelerden bol bol yemeleri, demir ihtiva eden gıdaları sık sık tüketmeleri gerekir. Çünkü düşüktür. !
Taşlardan , kırmızı akik - obsidyen ömür boyu kullanmalıdırlar. Bu bir dengeleme getirir. Bu taşlar yaydığı dalga boyları ile ' HİLM ' hassaslık ve yumuşaklığın, alıcılığın, nazar ve yıldızıl düşüklüğün, hasedin dengelenmesinde büyük rol oynarlar.
Onur Güven

Yorumlar

Popüler Yayınlar