ORIENT LORD SATÜRN ETKİLERİ NASIL HAFİFLER

Ä°lgili resim

ORIENT LORD SATÜRN ETKİLERİ NASIL HAFİFLER
Satürnü birinci eve aldığınızda ve bu Satürnü büyüttüğümüzde bize bazı morfik ipuçları sunacaktır. Solarfire da Saturn on first yapıp bu etkileri büyütür hatta haritaya sorular sorarız... İşte Orient sisteminin ilk basamağı budur ancak bunun tam vakıfiyeti ve hakimiyeti için kabalistik sistem ve lejyonik gruplar ile birlikte ele almak gerekir. Kafanızı karıştırmayayım.
Satürn Oğlak etkileri ne zaman başlayacak diye soranlara; Bu etkiler 1,5 haftadır zaten başladı. Orta doğunun durumu malum... Mundane yorum çok sık yapmak istemiyorum çünkü yanlış tarafa çekilebiliyor. Bireysel olarak değerlendirildiğinde ise üç şekilde ele almak istiyorum. Çünkü üç - uc dan gelir. Uc ise orta parmaktır. Orta parmak parmakların en uzunu ve en güçlüsü hatta kalın da olanıdır. Aynı zamanda Orta parmak ; iliyyun denilen sistem ile ilişkilidir.
İliyyun ise , ill ; ulular demektir. Hatta , eye, her şeyi gören göz... Bu da bizlere El Aliyy ( Yüce ) sıfatını hatırlatır. Tarotta Oğlak burcu Arginine - büyüme ve gelişme hormonu ile temsil edilip ve tekamül ve ilerleme kapasitemiz ile alakalıdır demiştik. Dünya kartının bu gezegen ile ilintili olduğunu ise hepimiz biliyoruz, bu dünya, esfelei safilin, aşağıların en aşağısı ve Baphometin merkezidir Dolayısıyla bu gezegenin kontrolü dışında hiç bir şey yoktur. Çünkü o bir Orient Lord dur. Keter e dahi en yakın gezegendir.
Birincil; Gezegen in gölge ve negatif etkileri bilhassa doğum haritasında zorlu açıları ve kötü yerleşimleri varsa ortaya çıkar. İlk 10 derecelik açıları hayatın ilk 10 - 15 yaşında zorluklar çıkarabilir. İkinci ondalık kısım ; 10 - 20 derecedeki açılar hayatın 10 yaşından 28 29 a kadar uzanan bir dilimde sorun yaratabilir. 20- 30 derecedeki Satürn hayatın 20 ve 40 lı yaşlarında sorun yaratabilir. Ancak bu Satürn ün bulunduğu burç, ev yerleşimlerine göre değişecektir. Satürn zor bir durumda ya da gölge çalışıyorsa yukarıdaki ibareler önem kazanacaktır.
İkincil ; Keçi sütü, keçi peyniri, eti değil (sakının) fizyolojik anlamda koruyucu etkiler yaratır, bilhassa keçi yoğurdu çok etkili ve probiyotikler açısından zengindir. Sadaka verin bol bol, ihtiyacı olanlara ... Bu olay Yaratıcının ikram sıfatını artırır, siz yer yüzündekilere merhamet ederseniz, göktekilerde size yardım edecek, merhamet edecektir. İkram sıfatı, tenezzülü cemal dir. Her negatif ve zorlu nötralize eder, ömrü bereketlendirir, uzatır.
Yararlanılan Kaynaklar ;
Lal Kitap - Pt. Roop Chand Joshi ( çeviri )
Muhyiddin Arabi, Mystical Astrology According to Ibn Arabi
The Classical Heritage in İslam, Franz Rosenthal, Almancadan çev.
8.12.2017
Onur Güven

Yorumlar

Popüler Yayınlar