ISTIRABA DAİR

Ä°lgili resim

Neden ıstırap yaşarsınız ? Çünkü klifotu kıramadığınızda katabolizm gerek psişe gerek fizyonominizde devrededir . Bu bazen Klesa karins, yani sanskritce ıstırap halidir ; Neden acı çekersiniz? Ya da neden mutlusunuzdur? Hiç bu soruyu sordunuz mu ?
Astrolojide Morfogenetik aktarımlar ile ilgili eğitimlerimde sıkça bahsederim. !Retro bir gezegeni kötü çalıştıran onun derecesi ve lipikosudur. Her retro kötü çalışacak diye bir şey yoktur. O derecede sert bir lipikos ya da sefirot var ise sizden disiplin ister, önce beni dönüştür der ve siz Ya klifota ya da sefirota dönüşürsünüz ilgili derece / burç / gezegen bandında. İstisnasız , Astroloji nin tüm menbaı bu kabuk ve parçalardır . Ancak bunlar Okült e girdiği için herkes kolay kolay anlamlandıramaz ve genelde ezoterizm de takılır ya da Dini bazda değerlendirmeye alır ki bu yanlıştır. Tekrarlayan olaylar tamamen zodyak dereceleri / kader lordları ve Lipikoslar ile bağlantılıdır. Siz Satürn Ya da Mars retronuza kafayı takmışsınız ancak o Mars ya da Satürn orada size onu yaşatmıyor , o Derecenin bağlı olduğu bir Orient Lord ( Orient Lord yazıma bakınız ) var . Ayrıca o derecenin kendi içinde bir düzeni ve sistem kurucusu var. Bu bir Daemon ya da Cherub veya başka bir platform tarafından yönetilir . Siz şayet bunu anlamlandıramazsanız ya da yorumlayamazsanız aynı olayı Yaşar durursunuz. Bu 12. . Evdeki gezegene gelince retro gibi asla çalışmaz ancak sefirot kuyruğundadır . Malkut ve Ketere doğru süzülür. Hem çok zayıf hem çok güçlüdür. İlah isimleri Ya da Mantralar ise çok çok dikkat ister Lipikos ve kader lordlarını haritada iyi tayin edebilmek ve tüm bir haritayı iyi okuyabilen bir ruh tarafından algılanmak ister. Siz yanlış bir hareket ile başka bir kod geni aktive ettiğinizde başka etkileri çekersiniz. Bu tarz ritüeller Kod genlerin aktive edilmesinden başka bir şey değildir , bir diğer ifade şekli ise moksha ile kırmaktır .Konular derindir. Bilgisiz biri tarafından hayatınızı mahvedebilir Ya da doğru kişi ile bam başka hale de getirebilirsiniz.
Diğer yandan ne yazık ki bir çoğu halen günlük haftalık ,aylık burç yorumuna takmış durumda. Biraz daha derin olsalar . Toplumun % 80 i telkin toplumu. Ne istekleri , ne arzuları ne de düşünceleri kendilerine ait değil . Atalarının tamamlanmamış karmalarını tamamlıyorlar farkında değiller . Korunma Yok, arınma Yok. Senin olmayan dertlerin , başkalarının yükü ile yaşa dur .
Onur Güven

Yorumlar

Popüler Yayınlar