TELEGONİ

telegony ile ilgili görsel sonucu

Monad teklik kuramı ya da yasası da denilebilir. Ahadiyyet, İslam felsefesinde Allah'ın bir oluşu anlamına gelir. Ahad ayrıca İbranice'de de Bir anlamına gelmektedir.Kısacası Monad teklik ve birliktir.Hepimiz tekten meydana geldik, ya da hepimiz hayal ürünüyüz de denilebilir.

Telegoni morfogenetik kodlamaları baz alan ve DNA  sarmalları ile desteklenen kökeni Aristotelesden bu yana gelen erkek ve kadın için bilinmesi gereken özel bir bilgidir.Kısacası geçmişteki partnerler gelecekte sahip olunacak çocuğun özellikleri üzerinde belirleyici olduğunu vurgulayan özel bir bilgidir.Aristoteles çocuğun özelliklerini yalnızca biyolojik anne ve babasından almadığını vurgularÇocuğun annenin daha önce birlikte olduğu diğer erkeklerin özelliklerinden de etkilendiğine dair kavrama telegoni adını koymuştur. Ancak  Aristotelesin bu fikri deneyseL anlamda desteklenmediği için askıya alınmıştı, taa ki deneyle de desteklenene kadar...Bunun için sadece öpüşmek dahi telegoni için yeterli olarak gösterilmiştir.Dolayısıyla büyük dinlerdeki  evlilik önce ilişkilerin yasaklanmış olması da bundandır.Diyelim bir bayan evlenmeden önce bir ilişki yaşadı  ve sonra evlendi. Ancak doğacak çocuk sadece evlendiği kocasından olmayacaktır. Tabi aradan eğer 21 yıl geçmediyse...21 yıl geçtiğinde morfogenetik sarmallar kendini yeniliyor ve başka bir bilinç boyutu ile karşı karşıya geliyor.Dolayısıyla aktarımda güncellenmiş oluyor.

Kadınlar ilk beraber oldukları erkeğin özelliklerini kalıtım yolu ile doğuracakları çocuğa aktarmaktadırlar. Belirttiğim gibi herhangi bir öpüşmek fiili dahi bunun için yeterli oluyor.Yani bir kadın düşünün sevgilisi ile ayrıldı ama ayrıldığı kişi ile defalarca beraber oldu. Sonra gidip başka adamla evlendi ve hamile kaldı doğacak çocuk sadece kocasına değil, eski sevgilisine de benzer ve onun  özelliklerini de taşır.Kadınların daha önce birlikte oldukları erkeklerin özelliklerini gen havuzunda sakladığını  ve çocuk sahibi olduğunda çocuğun, babası dışında, bu havuzdaki genlerden de örnekler bulundurabileceğini savunur.Dinlerin evlilik öncesi beraberlikleri hoş görmemesinin nedeninin aslında ana nedeni budur.Bu konuda hayvanlar üzerinde çalışmalar olduğunu söyleyenlerde , önceden bir zebrayla çiftleşen atın, ilerleyen zamanda bir atla çiftleşmesinden meydana gelen tayın çizgili olmasını da buna örnek gösterirler.Telostylinus angusticollis olan bir sinek türü ile olan çalışma da çok ilginçtir.Kiev Üniversitesi genetik profesörü Gnnady Berdyşevin yaptığı bu  çalışma bilim dünyasında büyük yankı uyandırdı.Ancak gizlenme ihtiyacı duyuldu . Çünkü gündeme, medyaya düşse, şu an aile diye bir kavram olmadığı ortaya çıkacaktı.

Aslında bir bakıma , kanbağı denen şey bir zigotta meydana gelen bir yapı .Rusyada Slav ırkından karı-koca dünyaya siyah çocuk getirdi. Genetik testlere göre çocuk çiftindi. Derinlemesine bir araştırmaya girildiğinde kadının 10 yıl önce üniversitede Afrikalı bir erkekle kısa süreli ilişki yaşadığı ortaya çıktıBu bilimsel örnekler hep saklanıyor. Dolayısıyla araştırmak ve öğrenme çok önemlidir.Kapitalist sistem bunları insanlardan saklıyor.
Çözüm kesinlikle ve kesinlikle beyin evliliklerinin yapılmasıdır. Yani beyin birliktelikleri....
Üstün kodları seçerek çocuklarınızı evlendiriniz. Dolayısıyla bu kez bu kilidi kırarsınız. Bunu nasıl halledersiniz. Ruhuna ve beynine güvendiğiniz birisiyle...O zaman bu transformasyona uğruyor.Her şeyden en önemlisi akıl ve kafa sağlığıdır.Bu konuyu medyanın verdiğini düşünsenize. Ülke cehenneme döner.Başı çeken insanlar bunların farkındalar. Ancak ortalığa dökmeyi istemiyorlar. Çünkü çarşının karışacağını biliyorlar.Dolayısıyla kapitalist sistemde de finansal kriz yaratacağından kimsenin işine gelmiyor.Telegoni bilgisini önemsemeniz gerekir.Güneşe günümüz çağında altın tepsidir diyenlerden olmamak adına bunu önemseyelim, çevremizi uyaralım.Çünkü bu çağda bilmemek çok cahilce olacaktır.

İzleyiniz.

Onun için birlikte olduğunuz veya olacağınız insanlara dikkat edin.Çok derin bir konudur. Daha fazla derinlere girip kafa bulandırmamak adına şimdiden ucunu açık bırakıyorum.21 yılı sefirot bir ruh temizler ancak.21 yılı sefirot bir ruh temizler ancak.başka bir yolu yok . Zafiranlar Seçici algıları yüksek olduğundan (karma yaratmamak adına) iletişim kurduğu insanlara dikkat ederler.Zaten isteseler de karma yaratamazlar.Teknik ve bilimsel olarak bu böyledir.

Onur Güven

Yorumlar

Popüler Yayınlar