CHIRON/KAYRON SOHBETİ

chiron astrology ile ilgili görsel sonucu

CHIRON/KAYRON SOHBETİ


11 modern- Uranüs - pre- modern - Satürn yönetiminde olur ....ancak bana soracak olursanız 11 in yönetimiz uranüs ve satürn elindedir.halef ve eril - sabit tir.Kova nın klasik evidir.
11 supraliminal bir ev dir 12 ile birlikte supra - liminal - yüksel bilince açılan kapı yüksek devinimlerde bu evlerden geçmeden asla ' cennete ' gidemezsiniz.10-11-12bu evler ile doğduysanız şanslısınız;  vurgulanmışsa .

dostluklar evidir , arkadaşlıklar değilgruba dail oldukça hemhal oldukça güven kazanırsınız bunu ( satürn) sağlar . ego dan ayrışmak ile bağlantılıdır daha kolektif çalışır ( uranüs )
11.evdeki gezegenleri kısa kısa belirteyim . mesela en önemlisi şudur genelde metal ve rock gruplarında dark methal üyelerinde neptün 11 görülür.aynı zamanda spritüel ve psişik gruplarda neptün ve uranüs yine hakim olur ..uranüs ve satürn yine astroloji ve ezoterik grupları yönetir .
venüs terazi kolay kaynaşır ancak uranüs ve satürn kolay kaynaşmaz kendini geride tutar ve hatta bunu bir aptallık olarak görebilir çünkü kendini geride ve mesafeli tutmayı sever . dostluklar insanı birbirine bağlar hayata karşı daha cesaretli yaklaşmanıza neden olur . burası yüzeysel arkadaşlıklardan çok aynı felsefe uğruna bir araya geldiğiniz bir yerdir .dolayısıyla güven ortamıda duyarsınız dünyada trilyonlarca grup vardır... halı dokumacılığından baphomet tapınağına kadar .bunun kalitesinide haritada bulunan uranüs ve satürn belirler zaten  .

 şiron centaurların en ahlaklısı ve bilgesi zaten, şiron çok itici bir güç her anlamdaCentaur aslında bir çeşit sembolik kavram olarak da ele alınabilir , ancak bana sorarsanız bunların hepsi çok gerçektir. Hatta arkeolojik kazılarda bile çıkar .Şiron yaralı bir şifacıdır Eski kadim mitlerde Herkülün onu bu hale getirdiği anlatılır.. diğer centaurlar gibi vahşi ve yabani değildir.. bilge ve üstün nitelikleri vardır Mesela sch ( şşş) su elementi ile bağlantılıdır Şiron..ch- sch ( şş) harfleri de aynı zamanda kadim mısır phonetiğinde su ile sembolize edilir.okunuş olarak bilhassa ele almak gerekir.Yay da bir sentor dur.( centaur) ... senatör ün kelime anlamı ile düşünün şimdi
Sizce neden senatör deniliyor ? kelime nin centaur ile bağlantısı var ... bakın kelimelerin köklerine inince olay çok farklı yerlere gidiyor .şimdi 11.ev ile demek ki şiron un bir bağlantısı var rastgele gelmedik bu konuya..Chronos - Chiron - Şaron- Şiron ile çok bağlantılıdır aslında1 in lordu pre modern de chronos dur, chiron ile bağantılıdır.neo korteks yapı uranüs ve satürn ile temsil ediliyor... Chiron, Satürn ün doğrusal vibrasyonel akılı ile Uranyen yani uzay zaman koordisnasyonunda Satürn den uranüse ancak yani burdaki chronos değil ama... chiron ile kuantum teleportu ile geçilebilir... dolayısıyla şiron un 11.ev ile bağlantısı çok bariz vardır.dolayısıyladır ki şiron bir devinim itici güçtür bu anlamda . doğrusal zaman ı geçmeden uzay zamana gidemezsiniz... doğrusal zaman bir ferrari nin motoruysa uzay zaman tekeridir... yani burda itici güç satürn oluyor... arabada motor olmadan bir yere gidilemyeceğine göre . 

 Peki halkaları ile bariz dikkat çeken neden Satürn dür, keza halkalar uranüs de de vardır... yani bir venüse bakınca halkalarından başımız dönmez de neden satürn ün halkası vardır, Uranüs de keza ??? hiç düşündünüz mü .Halka kelime anlamı ile hilkat dan türer... hilkat ise bir anlamda fıtrat demektir...yaradılış ontolojisi derler buna .ontolojik gerçeklik kader çizen irade eden anlamlarına gelir... bu da demek oluyor ki halkaların anlamı ontolojik kanunları yani kadersel kanunları belirlemek anlamına gelir .Demek ki Uranüs ve Satürn ün halkaları var ve bunlar çok belirgin demek ki bu iki gezegen Kudret ve kader gezegenleri .çember deyin daire deyin hepsi kökeni halkaya dayanır ... ' circle. Chronos ile Satürn databaselerde farklı noktalardır aslında ancak ikisi de mitlerde aynıdır... değdiği her yer de kendine bağlar insanı... satürn kuvvetliyse bireyde tutkal gibi insanları bağlar gibi... bağlayıcılık özelliki vardır.krono zamanı açıkar...hilkat aynı zamanda ontolojiyi belirtir, kaderi belirler.11.ev dolayısıyla bundandır ki çok önemlidir .bireyselleşmekden ziyade kolektif biçimde hareket etmek ile ilintilidir...böylelikle dilekler in ortak bir sahada bütünleşip ortaya çıkması ve gerçekleşmesine zemin hazırlar aynı zamanda .

Natalie imbruglia yı bilenler bilir .kendisi tam bir 11.ev insanıdır aslında mesela şarkılarında da aslında kova nın ve satürn uranüsün o dilekler ve irade ile kanalize olmasını görürsünüz..Gezegenlerin enerjisi tüm şeyi kuşatmıştır bunu asla unutmayın .haricinde bir şey yoktur ...

Onur Güven 

Yorumlar

Popüler Yayınlar