BURÇ KULLANIMINA DAİR






BURÇ KULLANIMINA DAİR
Değerli Dostlar ; Her Burcun bir doğru kullanımı bir de gölge kullanımı , kalitesi vardır. Kimse bir burcu yüzde yüz doğru kullanamaz ya karşıt burcuna sapar ya da Antiscia ya da Contra Antiscia sına yani bir Koç istidadını ortaya çıkartacak uygun zemin ve koşullara sahip değilse ,Yükselen burcunu doğru kullanamıyorsa karşıt burcu Teraziye ya da Antisciası Başağa da sapabilir.
Burçların Antiscia ' sı ve Contra Antiscia ları
Antiscia
Koç – Başak
Boğa – Aslan
İkizler – Yengeç
Balık – Terazi
Kova – Akrep
Oğlak – Yay
Contra - Antiscia
Koç – Balık
Boğa – Kova
İkizler – Oğlak
Yengeç –Yay
Aslan – Akrep
Başak – Terazi
Her Doğan burç, şayet doğasını ve erkini(Güneş - Yükselen) doğru kullanamazsa önce zıt burcunun özelliğini sergiler, şayet onunla kendini dengeleme yolunda da Antiscia ve Contra Antiscia burç özelliği çalışır.
Örneğin, Bir Koç burcu şayet istidadını ortaya koyacak bir zemin ve koşullarda bulunamazsa bu kez Koç burcunun o cesur, inisiyatif alan, istediğini gerekirse zorla yaptıran özelliği baskılanır ve Terazi burcunun letafet dolu, mülayim, denge unsuru için ilişkiler, sosyal, iş hayatında adeta kantar görevi gören bir özelliğine bürünebilir. Aynı şey Terazi burçları için de geçerlidir. Her şey zıttı ile kaimdir.
Doğasını doğru ortaya koyamayan, zıttı ile ortaya çıkar...Şayet buna yardım için Antiscia ve Contra Antiscia da devreye girer...
Onur Güven

Yorumlar

Popüler Yayınlar