ASTROLOJİ DE (N)ASETİL SİSTEİN VE BELLEK YORGUNLUĞU

amino acids ile ilgili görsel sonucu

ASTROLOJİ DE (N)ASETİL SİSTEİN VE BELLEK YORGUNLUĞU



Astrolog a en çok hangi temayüle sahip danışan geliyorsa o Astroloğun kendinde bastırdığı güdüyü ona gelen danışan gösterir. Bir nevi o Astroloğun danışanın ona yansıttığı enerji ile ilgili bazı paradoksları olabiliyor... Diyelim ki sürekli bağımlılıklar ile ilgili sorunlar yaşayan kişiler sizin kapınızı çalıyorsa sizin de bastırdığınız yan bu olabilir. Her neyse esas konumuza gelelim, Genel gözlemlerim ve deneysel çalışmalarım ve yıllardır spor ve beslenme konularının da ekstra içinde olmam bana gösterdi ki,Glutamik asit çok elzemdir. Şayet bu kişi de az ise ya da yetersiz çalışıyorsa ki muhtemelen Neptün - Ay - Venüs enerjileri kişiyi desteklemiyor olabilir. Bu kişi Doktor nezareti ile kendine Glutamik asit takviyesi yapmalıdır. Kullacağınız amino asit gezegen enerjilerini kuvvetlendirmede büyük bir rol oynayacaktır. Rastgele bunları söyleyemem çünkü Doktor nezareti gerekir... Ek bilgi olsun...


Değinmek istediğim diğer önemli şey başlıktan da anlaşılacağı gibi ; Çok ağır açılar ve ay ın sert transitlerden çıkması vücutta ağır metal yorgunluğu ve bellek yorgunluğuda yapacaktır. Bunun birincil yolu Glutatyonları aktive etmektir. En önemlilerinden birisi ; N ASETİL SİSTEİN dir . NAC , birincil derecede glutatyon destekleyicisidir. Okült verilerde İmparator kartı ile temsil edilir. Sitein amino asidi, tıpkı L Metiyonin gibidir. Glutatyon harekete geçirir ve son derece güçlü bir şekilde hücre yenileyicisidir. Mutlaka kullanmanızı tavsiye ederim. Böylece ağır metal yorgunluğu ve hücre yaşlanması da geride kalacaktır. 
N-asetil-Lsistein; akciğer ve bronş mukozalarını parçalamakta kullanılan, L-sisteinin asetile edilmiş formu olarak bilinir . Doğrudan hücreleri koruduğu ve bağışıklık sistemini desteklediği belirlenmiştir . L Sistein , Tarot Arkana majör kartlarından İmparator ile ilişkilendirilir. Glutatyon ise / köken olarak Glutamik asit ile de bağlantılıdır. İmparator kartı , L Sistein amino asidini ve Glutatyonu aktive eden çok güçlü bir karttır . Koç ile ilişkilendirilir . Son zamanlarda Damar plak sertliğinden dolayı oluşan ani inme / felçlerin nedeni glutatyonların fakir düşmesi ve Transandantal olarak da enerji bazlı çöküşler yaşanmasıdır.
Bu sayede kişideki eksik kimya tamamlanacaktır. Bu zikir çalışmalarında da böyledir, her bir esma ya da mantra belli başlı mineral , vitamin ve amino asitleri aktive eder. Amino asit zincirlerini anlamadan gezegenlerin dna sını ve insan vücuduna etkilerini anlamak tam anlamıyla mümkün değildir. Zararlı ya da güçsüz gezegen , aynı zamanda sizde ki eksik salınımı vurgular.
Onur Güven

Yorumlar

Popüler Yayınlar